Basa

Amerika Utara RA-5C Vigilante FSX & P3D versi 2.5

Informasi

Lengkap tambahan saka RA-5C Vigilante Amérika Lor, sadurungé Payware FS2004 saka Alphasim sing dadi gratis karo Virtavia banjur diowahi kanggo FSX / P3D dening LLS kanthi tambahan kokpit virtual F-1 saka Conrad Tim 'piglet'. Ya, iki rada rumit, nanging apa sing kita ngati-ngati iku asil, sing anyar tambah apik!

Iki kanggo konversi FSX saka model Alphasim ngatasi akeh kewajiban, daftar lengkap ing file Readme.txt.

Vigilante A-5 yaiku pesawat sing mlebu ing kapal induk. Dibangun dening perusahaan Amerika Utara Amerika, awalé dirancang minangka pelopor supersonik mawa senjata nuklir, nanging nyatane meh dipigunakaké minangka pesawat pengintaian.

B 28 nyimpen 2lampuOct 18 2016. 17.55 UTCViggi 3
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa