Basa

Amerika Utara RA-5C Vigilante FSX & P3D

INFORMASI FILE

  • Add-on versi2.5
  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 41.2 MB
  • Downloads 8 140
  • digawe 02-02-2017
  • Diowahi 02-02-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
    • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Alphasim (Virtavia) Dianyari dening LLS external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium
Complete add-on Vigilante RA-5C Amérika Lor, biyen Payware FS2004 saka Alphasim sing dadi Freeware karo Virtavia banjur diowahi FSX / P3D dening LLS kanthi tambahan kokpit virtual F-1 saka pigmen Tim 'Conrad. Ya, iku rada rumit, nanging sing kita peduli iku asile, yaiku sing anyar add-on !

Iki kanggo konversi FSX saka model Alphasim ngatasi akeh kewajiban, daftar lengkap ing file Readme.txt.

Vigilante A-5 yaiku pesawat sing mlebu ing kapal induk. Dibangun dening perusahaan Amerika Utara Amerika, awalé dirancang minangka pelopor supersonik mawa senjata nuklir, nanging nyatane meh dipigunakaké minangka pesawat pengintaian.

B 28 nyimpen 2lampuOct 18 2016. 17.55 UTCViggi 3

INFORMASI FILE

  • Add-on versi2.5
  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 41.2 MB
  • Downloads 8 140
  • digawe 02-02-2017
  • Diowahi 02-02-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
    • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Alphasim (Virtavia) Dianyari dening LLS external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Paling Keri Dianyari

26-07-2020Paket Sejarah Concorde FSX  &  P3D
--------
04-07-2020Edgley Optica FSX  &  P3D
--------
03-06-2020Embraer ERJ 135 Akeh utang FSX  &
--------
02-06-2020Embraer ERJ 145 Akeh utang FSX  &
--------
02-06-2020Boeing 757-200 Donald Trump (Trump
--------