Mitsubishi F-2A / B FSX & P3D HOT
Mitsubishi_F-2A-B_FSX_P3D_1
Mitsubishi_F-2A-B_FSX_P3D_22
Mitsubishi_F-2A-B_FSX_P3D_33
Mitsubishi_F-2A-B_FSX_P3D_44


  • Mitsubishi F-2 versi A lan B kanthi kokpit virtual, paket lengkap digawe dening tim Jepang misuwur FS KBT. Klebu variasi 30, parasut, senjata lan akeh tampilan kamera lan animasi.

    Mitsubishi F-2 yaiku pejuang tempur sing didegake saka General Dynamics F-16 Fighting Falcon, lan diprodhuksi dening Mitsubishi Heavy Industries lan Lockheed Martin kanggo Angkatan Pertahanan Udara Jepang, kanthi pamisah 60 / 40 ing manufaktur antarane Jepang lan Amerika Serikat. Produksi diwiwiti ing 1996 lan pesawat pisanan ngetik layanan ing 2000. Pesawat 76 pisanan ngetik layanan ing 2008, kanthi total 94 pesawat sing diproduksi. Pesawat radar terintegrasi aktif (AESA) pisanan ing pesawat tempur yaiku J / APG-1 sing dikenalaké ing Mitsubishi F-2 ing 1995 (Wikipedia)

    Kene sawetara deskripsi migunani
    pilihan senjataGambaran poin utama 1Gambaran poin utama 2Gambaran mini panel poin utamadragchute

    gambar
    Mitsubishi F 2A B FSX P3D 1Mitsubishi F 2A B FSX P3D 2Mitsubishi F 2A B FSX P3D 3Mitsubishi F 2A B FSX P3D 6Mitsubishi F 2A B FSX P3D 7Mitsubishi F 2A B FSX P3D 8Mitsubishi F 2A B FSX P3D 9Mitsubishi F 2A B FSX P3D 10Mitsubishi F 2A B FSX P3D 11Mitsubishi F 2A B FSX P3D 12Mitsubishi F 2A B FSX P3D 13Mitsubishi F 2A B FSX P3D 15Mitsubishi F 2A B FSX P3D 16Mitsubishi F 2A B FSX P3D 17Mitsubishi F 2A B FSX P3D 18Mitsubishi F 2A B FSX P3D 20Mitsubishi F 2A B FSX P3D 21



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 83.1 MB
  • Downloads 13 035
  • digawe 05-04-2018
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Tim FS KBT, Hiroaki Kubota
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan