Basa

Mitsubishi F-2A / B FSX & P3D

Informasi

  • Size 83.1 MB
  • Downloads 6 856
  • digawe 05-04-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Team FS KBT, Hiroaki Kubota
Mitsubishi F-2 versi A lan B kanthi kokpit virtual, paket lengkap digawe dening tim Jepang misuwur FS KBT. Klebu variasi 30, parasut, senjata lan akeh tampilan kamera lan animasi.

Mitsubishi F-2 yaiku pejuang tempur sing didegake saka General Dynamics F-16 Fighting Falcon, lan diprodhuksi dening Mitsubishi Heavy Industries lan Lockheed Martin kanggo Angkatan Pertahanan Udara Jepang, kanthi pamisah 60 / 40 ing manufaktur antarane Jepang lan Amerika Serikat. Produksi diwiwiti ing 1996 lan pesawat pisanan ngetik layanan ing 2000. Pesawat 76 pisanan ngetik layanan ing 2008, kanthi total 94 pesawat sing diproduksi. Pesawat radar terintegrasi aktif (AESA) pisanan ing pesawat tempur yaiku J / APG-1 sing dikenalaké ing Mitsubishi F-2 ing 1995 (Wikipedia)

Kene sawetara deskripsi migunani
pilihan senjataGambaran poin utama 1Gambaran poin utama 2Gambaran mini panel poin utamadragchute

gambar
Mitsubishi F 2A B FSX P3D  1Mitsubishi F 2A B FSX P3D  2Mitsubishi F 2A B FSX P3D  3Mitsubishi F 2A B FSX P3D  6Mitsubishi F 2A B FSX P3D  7Mitsubishi F 2A B FSX P3D  8Mitsubishi F 2A B FSX P3D  9Mitsubishi F 2A B FSX P3D  10Mitsubishi F 2A B FSX P3D  11Mitsubishi F 2A B FSX P3D  12Mitsubishi F 2A B FSX P3D  13Mitsubishi F 2A B FSX P3D  15Mitsubishi F 2A B FSX P3D  16Mitsubishi F 2A B FSX P3D  17Mitsubishi F 2A B FSX P3D  18Mitsubishi F 2A B FSX P3D  20Mitsubishi F 2A B FSX P3D  21
  • Pengarang: Team FS KBT, Hiroaki Kubota
  • download
Informasi

  • Size 83.1 MB
  • Downloads 6 856
  • digawe 05-04-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Team FS KBT, Hiroaki Kubota

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa