Basa

Mitsubishi F-2A / B FSX & P3D

INFORMASI FILE

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 83.1 MB
  • Downloads 10 069
  • digawe 05-04-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
    • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Tim FS KBT, Hiroaki Kubota
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium
Mitsubishi F-2 versi A lan B kanthi kokpit virtual, paket lengkap digawe dening tim Jepang misuwur FS KBT. Klebu variasi 30, parasut, senjata lan akeh tampilan kamera lan animasi.

Mitsubishi F-2 yaiku pejuang tempur sing didegake saka General Dynamics F-16 Fighting Falcon, lan diprodhuksi dening Mitsubishi Heavy Industries lan Lockheed Martin kanggo Angkatan Pertahanan Udara Jepang, kanthi pamisah 60 / 40 ing manufaktur antarane Jepang lan Amerika Serikat. Produksi diwiwiti ing 1996 lan pesawat pisanan ngetik layanan ing 2000. Pesawat 76 pisanan ngetik layanan ing 2008, kanthi total 94 pesawat sing diproduksi. Pesawat radar terintegrasi aktif (AESA) pisanan ing pesawat tempur yaiku J / APG-1 sing dikenalaké ing Mitsubishi F-2 ing 1995 (Wikipedia)

Kene sawetara deskripsi migunani
pilihan senjataGambaran poin utama 1Gambaran poin utama 2Gambaran mini panel poin utamadragchute

gambar
Mitsubishi F 2A B FSX P3D  1Mitsubishi F 2A B FSX P3D  2Mitsubishi F 2A B FSX P3D  3Mitsubishi F 2A B FSX P3D  6Mitsubishi F 2A B FSX P3D  7Mitsubishi F 2A B FSX P3D  8Mitsubishi F 2A B FSX P3D  9Mitsubishi F 2A B FSX P3D  10Mitsubishi F 2A B FSX P3D  11Mitsubishi F 2A B FSX P3D  12Mitsubishi F 2A B FSX P3D  13Mitsubishi F 2A B FSX P3D  15Mitsubishi F 2A B FSX P3D  16Mitsubishi F 2A B FSX P3D  17Mitsubishi F 2A B FSX P3D  18Mitsubishi F 2A B FSX P3D  20Mitsubishi F 2A B FSX P3D  21
  • Pengarang: Team FS KBT, Hiroaki Kubota
  • download

INFORMASI FILE

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 83.1 MB
  • Downloads 10 069
  • digawe 05-04-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
    • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Tim FS KBT, Hiroaki Kubota
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Paling Keri Dianyari

26-07-2020Paket Sejarah Concorde FSX  &  P3D
--------
04-07-2020Edgley Optica FSX  &  P3D
--------
03-06-2020Embraer ERJ 135 Akeh utang FSX  &
--------
02-06-2020Embraer ERJ 145 Akeh utang FSX  &
--------
02-06-2020Boeing 757-200 Donald Trump (Trump
--------