Basa

Boeing F / A-18c Hornet Multi-livery FSX & P3D versi 18.3.00

Informasi

  • Size 548 MB
  • Downloads 17 603
  • digawe 04-09-2018
  • Diowahi 28-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Penulis: "Jimi" Hendrix, Jamal "SpIns" Ingram, Corrado La Posta
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Punika Boeing F / A-18c Hornet kangge Prepar3D nganti v4 lan FSX, iki nambah-on kang makili karya ageng saka penulis sing ana ing Freeware (kualitas yaiku Payware). File iki abot: 548 MB, iki normal amarga paket kasebut disertakan karo liveries 85 sing kualitas apik, swara asli, lan kokpit virtual sing apik banget.

Sampeyan kudu maca dokumentasi sing kalebu manual ing basa Inggris (diakses saka Dokumen) amarga ora gampang nangani autopilot lan kabeh avionik liyane.

Penulis laporan yen perlu nginstal "VRS - TACKPACK"(payware) yen sampeyan pengin nggunakake senjata Boeing F / A-18, mesthi opsional.

Ing Rikoooo Auto Installer ora kabeh, sampeyan ora perlu khawatir babagan carane nginstal add-on iki.

F / A-18 Hornet yaiku pesawat kembar, supersonik, kabeh-cuaca, operator, jet tempur multi, sing dirancang minangka pesawat tempur lan serangan (kanthi jeneng F / A). Dirancang dening McDonnell Douglas (saiki Boeing) lan Northrop, F / A-18 ditemokake saka YF-17 terakhir ing 1970s kanggo dimangerteni dening Angkatan Laut Amerika Serikat lan Korps Marinir. Hornet uga digunakake dening angkatan udara sawetara negara liya, lan wiwit 1986, dening Squadron Demokrat Penerbangan Angkatan Laut AS, Angels Blue. (Sumber Wikipedia)

Gambar digawe dening Rikoooo:

Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  1Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  2Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  3Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  4Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  5Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  6Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  7Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  8Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  9Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  10Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  11Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  12Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  13Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  14Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  15Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  16Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  17Boeing FA 18c Hornet Multi livery FSX P3D  18
  • Penulis: "Jimi" Hendrix, Jamal "SpIns" Ingram, Corrado La Posta
  • download
Informasi

  • Size 548 MB
  • Downloads 17 603
  • digawe 04-09-2018
  • Diowahi 28-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Penulis: "Jimi" Hendrix, Jamal "SpIns" Ingram, Corrado La Posta
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa