Basa

Thruster T600 Sprint FS2004

Informasi

  • Size 13 MB
  • Downloads 11 746
  • digawe 06-06-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Byron Warwick
Punika Ulm cilik becik! Seneng pesawat karo Cuckoo sethitik iki! The Thruster T600 Sprint iku sawijining British Ultra-entheng dirancang lan dibangun dening Thruster Air Services Langworth, Lincolnshire lan ngenalaken ing agêng-1990s. Unit punika diwenehake minangka fly-pesawat siap-kanggo-lengkap lan.
Informasi

  • Size 13 MB
  • Downloads 11 746
  • digawe 06-06-2006
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Byron Warwick

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa