Scheibe SF 25 C FS2004
Scheibe_SF_25_C_1
Scheibe_SF_25_C_22
Scheibe_SF_25_C_33
Scheibe_SF_25_C_44


  • Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

    Olahraga kokpit virtual resolusi dhuwur kanthi operable, bisa pisanan tau keselak simulasi
    ing FS uga sawetara instruments ketoke menowo mode rodo mboten umum saka operasi, plus
    ngalih swara, tombol - lan windows sisih. Priksa Full ing Inggris lan Jerman, meh podho rupo
    kanggo nyata bidang. characteristcs Flight lan operasi pesawat rapet dirungokake kanggo manuk nyata.
    Iso digunakke minangka simulasi prosedur ing watesan saka Flight Simulator.

    Klebu limang model lan limang repaints: D-KOBN, D-KOGA, D-KOII, D-Kurt, PH-1271



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan