Schleicher ASK21 FS2004
Schleicher_ASK21_1
Schleicher_ASK21_22
Schleicher_ASK21_33
Schleicher_ASK21_44


  • Kanggo FSX varian sing cocog klik kene
    ASK21 glider Version 7b kanggo FS2004, Front & Mburi versi. A glider loro jog kanggo latihan



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 3.83 MB
  • Downloads 3 543
  • digawe 09-09-2010
  • dianyari 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Wolfgang Piper
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan