Schleicher K 2b Rhön-Schwalbe FSX
Schleicher_K_2b_Rhon-Schwalbe_1
Schleicher_K_2b_Rhon-Schwalbe_22
Schleicher_K_2b_Rhon-Schwalbe_33
Schleicher_K_2b_Rhon-Schwalbe_44


  • Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene
    A glider loro jog kanggo latihan lan kinerja ing 60 kang. Pesawat pisanan ana ing 1955. Dibangun: Unit 75 dening Schleicher



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (15 Votes)
  • Size 2.26 MB
  • Downloads 4 008
  • digawe 09-09-2010
  • dianyari 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Wolfgang Piper external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan