Basa

Microleve ML-400 FSX & P3D & FS9

Informasi

  • Size 11.6 MB
  • Downloads 7 897
  • digawe 21-01-2015
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Ora dites yen native FSX
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites OK + FS2004
  • download
  • Panganggité: OIMD Development
Microleve ML-400 kompatibel FS2004 lan FSX / P3Dv1 minangka pesawat ultra ringan sing diprodhuksi ing Meksiko dening Microleve ing Rio de Janeiro. Pesawat iki biasane dituku minangka kit kanggo babagan $ 12,275 (1998). Kecepatan jelajah 90 km / jam, kacepetan maksimum 140 km / jam kacepetan kios 60 km / jam. Perusahaan bangkrut lan pesawat ultra ringan ora kasedhiya kanggo didol, nanging sampeyan isih bisa mabur mesin iki kanthi virtual karo Rikoooo.

add-on nerangake karo loro repaints lan swara adat, dinamika pesawat nyata, kokpit virtual.

ML-400
  • Panganggité: OIMD Development
  • download
Informasi

  • Size 11.6 MB
  • Downloads 7 897
  • digawe 21-01-2015
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Ora dites yen native FSX
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites OK + FS2004
  • download
  • Panganggité: OIMD Development

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa