Basa

The Hawaiian Islands - Kauai FSX & P3D

Informasi

Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Welcome to Hawaiian Islands. Kauai iku papat utama Hawaiian Islands. Uga dikenal minangka "Garden Island" amarga vegetasi tropis sawijining KALUBÈRAN, dumunung watara 105 miles (170 km) saka kulon Langkawi lan mung wétan Niihau cilik.

Kauai

sesawangan kualitas dhuwur iki ngasilake kabeh pulo karo HD tekstur photoreal lan sawetara bangunan 3D

Kauai dhewe iku pulo narik karo perengan ingkang inggil lan canyons jero. Sampeyan bakal aran kaya mabur ing kertu pos.

Informasi tambahan bisa ditemokake ing "Mulai menu -> Add-ons Rikoooo -> The Hawaiian Islands - Kauai FSX & P3D"

instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe 422 MB, Kang dianjurake kanggo nggunakake download accelerator lunak kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).

Penting, carane nggunakake sesawangan? Mulai pesawat saka "Kaukai" (PHBK) basis militer sing ditemtokake ing pamilihan titik wiwitan FSX/P3D :

Mulai Position

Nanging sampeyan uga bisa miwiti saka utama bandara Lihue (Phli) Ing sisih wétan, utawa loro bandara pribadi Princeville (HI-01) Ing dharat lor lan Port Allen (PAK) Kidul.

Duwe pesawat apik
Informasi


Paling Keri Dianyari

24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------


Basa