Basa

Persemakmuran Dominika FSX & P3D

Informasi

  • Size 131 MB
  • Downloads 22 965
  • digawe 30-11-2010
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
  • download
  • Pengarang: Valladier jean louis (koupi) lan Zev C. Richards
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Dominika

Persemakmuran Dominika iku sawijining negara lan sawijining pulo ing kapuloan Karibia, dumunung halfway ing antara pulo Perancis Guadeloupe lan Martinique.

sesawangan ayu sing ngasilake vegetasi tropis lan omah wilayah liwat "autogen" raos kuat lan leukemia rinci. Connoisseurs bakal tresna.

Pamasang bakal ngowahi file sampeyan fsx.cfg (prepar3d.cfg) supaya bisa nambah autogen (obyek otomatis generasi). Yen sampeyan pengin mbusak pemandangan, installer bakal mulihake file sampeyan fsx.cfg (prepar3d.cfg).

Informasi tambahan bisa ditemokake ing menu Start -> Add-ons Rikoooo -> Komanwel Dominika FSX & P3D"

instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator .. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe 134 MB, Kang dianjurake kanggo nggunakake download accelerator lunak kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).

Dominika tampilan

Penting, carane nggunakake sesawangan? Mulai pesawat saka "Canefield Intl" (TDCF) Utawa "Melville Hall" (TDPD) sing kudu ditemtokake ing pilihan saka titik wiwitan kanggo FSX / P3D:

Mulai Position

Duwe pesawat apik
  • Pengarang: Valladier jean louis (koupi) lan Zev C. Richards
  • download
Informasi

  • Size 131 MB
  • Downloads 22 965
  • digawe 30-11-2010
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
  • download
  • Pengarang: Valladier jean louis (koupi) lan Zev C. Richards
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa