Basa

Barre des Ecrins - Fotoreal plus mesh FSX & P3D

Informasi

Auto-installer dianyari kanggo versi 10
sesawangan banget ayu, setengah saka kang wis digawe dening Rikoooo, ing kasus iki bolong LOD11 (elevasi) Tenggara Alpen.
sesawangan kasusun saka HD Barre des Ecrins lan sekitare.

The Barre des Ecrins punika puncak paling dhuwur ing Provence-Alpes-Côte d'Azur, dumunung adoh saka garis pamisah antarane Waters saka Durance lan Vénéon. line nganggo kulon puncak puncak Pegunungan pucuk Lory (4088 meter). Sisih kidul Rocky, nalika lor pasuryan es punika (miwiti titik Glacier Putih).

Dheweke urip ing umum ing Pelvoux Vallouise.
Iku uga arupa puncak paling dhuwur ing Occitan lan Southern Alps

Barre des Ecrins

kulo paling apik ing jantung gunung, air murni!

Barre des Ecrins

Informasi tambahan bisa ditemokake ing "Start menu -> Add-ons Rikoooo -> Barre des Ecrins - Photoreal plus mesh FSX & P3D"

instalasi 100% otomatis déning Rikoooo
, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe 298 MB, Kang dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).

Penting, carane nggunakake sesawangan? Mulai pesawat, banjur sak game mbukak map lan ketik siji saka GPS alamat ing ngisor iki kanggo mindhah langsung pesawat kanggo nilai paling menarik:

Barre des Écrins - Photoreal
Transcribe persis koordinat minangka kapacak ing ngisor iki:
N44 ° 55 23
E6 ° 21 36

Lokasi Mulai

Sampeyan uga bisa njupuk pesawat saka siji saka loro bandara Grenoble utawa saka Saint Crepin (LFNC) lan fly banjur langsung menyang Barre des Ecrins.

Punika wilayah didhukung dening bolong LOD11 Rikoooo:

Bolong Alpes Sud Est
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa