Basa

Grand Paradis Italy - Photoreal FSX & P3D

Informasi

Pemandangan apik karo LOD11 mesh (elevasi) digawe dening Rikoooo. Pandangan iki dumadi saka Taman Nasional HD Gran Paradiso ing Italia lan sakupenge.

Gran Paradiso minangka puncak saka Alpen Italia kulon sing dumunung ing antarane provinsi Valle d'Aosta lan Turin. Luwih dhuwuré 4061 meter. Iku bagéan saka massif Gran Paradiso sing paling dhuwur lan siji-sijine ngluwihi 4000 m. Dheweke terkenal minangka salah sijine Alpen 4000 sing luwih gampang diakses. Asring kasebut minangka pemula pendakian pendakian pertama.

Val d'Aosta uga disebut "Tembok Besar" utawa "Mont Iseran, nalika ing Piedmont uga dikenal minangka" Monte del broglio "

Grand Paradis Italy Photoreal FSX

Informasi tambahan bisa ditemokake ing "Mulai menu -> Add-ons Rikoooo -> Grand Paradis Italia - Photoreal FSX & P3D"

instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe 377 MB, Kang dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).

Penting, carane nggunakake sesawangan? Mulai pesawat, banjur sak game mbukak map lan ketik siji saka GPS alamat ing ngisor iki kanggo mindhah langsung pesawat kanggo nilai paling menarik:

Taman Nasional Grand Paradis - Fotoreal
Transcribe persis koordinat minangka kapacak ing ngisor iki:

N44 ° 31 20

E7 ° 15 45

Sampeyan uga bisa njupuk penerbangan sampeyan saka bandara Aosta (LIMW) banjur pindhah menyang Taman Nasional Gran Paradiso kayata garis hijau ing ngisor iki
.
posisi

Ing ngisor iki loro titik penting, sing pisanan yaiku LOD11 yaiku Mesh (elevasi) rmap nuduhake wilayah sing dianggep minangka bolong, ngluwihi zona iki, standar FSX & P3D bolong bakal nerusake papane.
Ing bunder kuning yaiku area tekstur foto-realistis Taman Nasional Gran Paradiso, dianggep pemandangan. Ngluwihi, tekstur bawaan ing FSX & P3D bakal nuduhake maneh.

Map
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa