Death Valley Photoreal FSX & P3D HOT
Pungky_Pratiwi_FSX_SP2_1
Pungky_Pratiwi_FSX_SP2_22
Pungky_Pratiwi_FSX_SP2_33
Pungky_Pratiwi_FSX_SP2_44


  • Pemandangan potret Death Valley California USA kanggo FSX SP2 lan P3D (Prepar3D) digawe kanthi resolusi 2m / piksel (sawetara area menarik sing digawe ing 1m / piksel, kaya Trona), kanthi autogen lan nightlights ditingkatake. Mung musim panas. Ana teluk sing apik banget karo banyu animasi.

    Sampeyan bakal bisa ndeleng area presents supaya akeh iku menarik kanggo ndeleng, iku ora mung sepi ing ... ana farms Fantastic lan lingkungan deso, banget kutha cute, wilayah industri lan sesawangan diganti kathah sak dina .... sampeyan bakal weruh nuansa werna Fantastic gumantung ing wektu mabur. Iku uga ayu ing wengi, cara anyar wis experimented mujudaken nightlights, banget nyata.

    Informasi tambahan bisa ditemokake ing "Menu wiwitan -> Add-ons Rikoooo -> Death Valley Photoreal FSX & P3D"

    instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

    Ati-ati file sing gedhe banget 1,07 GO, iku banget dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).

    Penting, carane nggunakake sesawangan? Sampeyan bisa njupuk pesawat kanggo contone saka bandara Tungku Creek (jinis Tungku Creek or L06) Utawa malah saka panggonan liyane kaya ing dhaftar iki:

    bandara paling cedhak
    Tungku Langkawi (L06) California
    Kompor Pipe Wells (L09) California
    Lone Pine (O26) California
    Beatty (KBTY) Nevada
    Independence (207) California
    Trona (L72) California
    Inyokern (KIYK) California
    China Lake (KNID) California

    Ing ngisor iki, ana tektur foto-realistis sing dianggep pemandangan. Ngluwihi, tekstur bawaan ing FSX/P3D bakal nuduhake maneh.

    Kene sawetara gambar:

  • Auto-installer dianyari versi 10



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan