Basa

Versi Korsika I FSX & P3D

  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
  • Size 12.5 MB
  • Downloads 19 599
  • digawe 14-12-2011
  • Diowahi 30-10-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • download
  • Panganggité: Toni Agramont
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Punika sesawangan cilik Korsika (Corcega kanggo Catalan, Corse kanggo french)

Pulo Korsika wis 143 munisipalitas. Antarane wong-wong mau 104 sing dituduhake ing sesawangan iki. Kalebu limang bandara lan saperangan bandar ing kutha-kutha utama.

Apike kanggo duwe Michelin map departemen No.345 sing bisa posisi saben desa 104 maringi tulodho ing sesawangan iki, yen sampeyan ana connoisseur, sampeyan kudu bisa kanggo mindhah tanpa peta.

Ing Visual Aturan Flight (VFR) sampeyan bisa nelusur kabeh lembah saka siji bandara liyane.

Bastia
Bastia

Bonifacio
Bonifacio

  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
  • Size 12.5 MB
  • Downloads 19 599
  • digawe 14-12-2011
  • Diowahi 30-10-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • download
  • Panganggité: Toni Agramont
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------
24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------


Basa