Grand Teton National Park - Paket lengkap FSX & P3D HOT
Grand_Teton_National_Park_Full_pack_FSX_1
Grand_Teton_National_Park_Full_pack_FSX_22
Grand_Teton_National_Park_Full_pack_FSX_33
Grand_Teton_National_Park_Full_pack_FSX_44


  • The Grand Teton National Park, Grand Teton National Park utawa ing basa Inggris, punika National Park US dumunung northwest of State of Wyoming, Amerika Serikat saka Amerika.

    Panutup area 1254 km2, taman punika misuwur kanggo sesawangan gunung dipun kuwasai dening Grand Teton, kang culminates ing 4197 meter dhuwuré. rocks sawijining, lawas saka rong yuta taun, ana ing antarane sepuh ing planet punika.

    HD ayu foto-nyata sesawangan digawe karo kualitas, becik kanggo VFR.




    instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

    Ati-ati file gedhe 418 Mo, iku banget dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).

    Penting, carane nggunakake sesawangan? Sampeyan bisa miwiti pesawat saka Lubuk Jackson Airport (jinis KJAC)
    Mulai



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (1 swara)
  • Size 420 MB
  • Downloads 18 904
  • digawe 16-02-2012
  • dianyari 15-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Frank Dainese external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan