Foto Pulau Cook FSX & P3D HOT
Cook_Islands_Photo_Real_Scenery_FSX_1
Cook_Islands_Photo_Real_Scenery_FSX_22
Cook_Islands_Photo_Real_Scenery_FSX_33
Cook_Islands_Photo_Real_Scenery_FSX_44


  • Kapuloan Cook njupuk jenenge saka Kapten James Cook, sing nemokake pulo sing ayu iki. Perbendaharaan Samudra Pasifik sing dimiliki Selandia Anyar, sanajan sawijining pulo kepulauan Kapuloan Cook dumadi saka pulo-pulo 15, atol dipérang dadi pulo vulkanik ing sisih lor lan kidul. Kapuloan Cook nawakake liburan impen. Kapuloan iki nyebar liwat area total 2.2 yuta km2. Sambutan kanggo swarga Polinesia anyar!


    Detail saka sesawangan


    Iki paket apik sing nyakup kabeh kepuloan kepuloan Cook kanthi resolusi 1m / piksel saka gambar photoreal. Kanggo FSX & P3D dening Tiberius Kowalski

    Kapuloan ing sawijine yaiku: Manihiki, Nassau, Penrhyn, Pukapuka, Suwarrow lan Rakahanga, Aitutaki, Atiu, Mangaia, Manuae, Mauke, Mitiaro, Palmerston, Rarotonga lan Takutea.
    Kanggo ngunjungi salah siji pulo ngimpi sing mbukak pilihan bandara FSX/P3D lan pilih "Kapuloan Cook" ing lapangan Negara.

    Video dening anggota kita Fabien2578


    masak

    Kanthi Rikoooo, iku liburan kabeh taun!

    instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

    Ati-ati file gedhe 260 MB, iku banget dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).
  • Auto-installer dianyari versi 10



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 260 MB
  • Downloads 24 654
  • digawe 06-07-2012
  • dianyari 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Tiberius Kowalski
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan