Basa

Foto Pulau Cook FSX & P3D

Informasi

  • Size 260 MB
  • Downloads 21 771
  • digawe 06-07-2012
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Tiberius Kowalski
Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Kapuloan Cook njupuk jenenge saka Kapten James Cook, sing nemokake pulo sing ayu iki. Perbendaharaan Samudra Pasifik sing dimiliki Selandia Anyar, sanajan sawijining pulo kepulauan Kapuloan Cook dumadi saka pulo-pulo 15, atol dipérang dadi pulo vulkanik ing sisih lor lan kidul. Kapuloan Cook nawakake liburan impen. Kapuloan iki nyebar liwat area total 2.2 yuta km2. Sambutan kanggo swarga Polinesia anyar!


Detail saka sesawangan


Iki paket apik sing nyakup kabeh kepuloan kepuloan Cook kanthi resolusi 1m / piksel saka gambar photoreal. Kanggo FSX & P3D dening Tiberius Kowalski

Kapuloan ing sawijine yaiku: Manihiki, Nassau, Penrhyn, Pukapuka, Suwarrow lan Rakahanga, Aitutaki, Atiu, Mangaia, Manuae, Mauke, Mitiaro, Palmerston, Rarotonga lan Takutea.
Kanggo ngunjungi salah siji pulo ngimpi sing mbukak pilihan bandara FSX/P3D lan pilih "Kapuloan Cook" ing lapangan Negara.

Video dening anggota kita Fabien2578


masak

Kanthi Rikoooo, iku liburan kabeh taun!

instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe 260 MB, iku banget dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).
  • Panganggité: Tiberius Kowalski
  • download
Informasi

  • Size 260 MB
  • Downloads 21 771
  • digawe 06-07-2012
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Tiberius Kowalski

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa