Basa

Ants Hamilton Island FSX & P3D

Informasi

Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Pemandangan luar biasa ditingkat ing antarane freeware paling apik ing donya! Pulo Hamilton ing Kapuloan Whitsunday ingkang éndah minangka tujuan wisata populer ing Australia. Virgin Blue lan Jetstar ng fly biasa saka Sydney, Melbourne lan Brisbane menyang landasan pulo ing landasan pacu 1764m sing dibangun ing tanah sing direksa. Bandar Udara Hamilton Island uga minangka panggonan kanggo penerbangan Pulau Hamilton sing ngoperasikake helikopter sing ngasilake penerbangan apik ing sekitar Whitsundays lan Great Barrier Reef.
  • Pemandangan foton kanggo kabeh Hamilton Island
  • Pemandangan foton kanggo kabèh Pulo Dent
  • Lemah polys gampang kanggo landasan akurat, taxiways lan apron
  • 19m terrain mesh kanggo sebagian besar Whitsundays (resampled saka mesh SRTM 90m)
  • Model 3D khusus kanggo bandara uga sawetara bangunan resort
  • Golf buggies!

Pulo Hamilton FSX P3D Dock1
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa