Kefalonia FSX & P3D HOT
Kefallinia_FSX_ & _P3D_1
Kefallinia_FSX_ & _P3D_22
Kefallinia_FSX_ & _P3D_33
Kefallinia_FSX_ & _P3D_44


  • Beautiful scenery photoreal saka pulo Kefalonia lan bandara ing Yunani. Kanggo ana mung ngetik Kefalonia ing lapangan bandara saka FSX/P3D.

    Pulo Langkawi utawa Kefalonia utawa Cephallonia utawa Kefallonia uga dikenal minangka Kefalonia utawa Chephalonia Yunani: Κεφαλονιά, Κεφαλλονιά; Italia: Cefalonia), iku paling gedhé ing Kapuloan Ionian ing kulon. Sampeyan uga unit regional kapisah saka wilayah Kapuloan Ionian, lan mung kotamadya ing unit regional. Ibukutha Langkawi punika Argostoli. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan