Basa

Kefalonia FSX & P3D

Informasi

Beautiful scenery photoreal saka pulo Kefalonia lan bandara ing Yunani. Kanggo ana mung ngetik Kefalonia ing lapangan bandara saka FSX/P3D.

Pulo Langkawi utawa Kefalonia utawa Cephallonia utawa Kefallonia uga dikenal minangka Kefalonia utawa Chephalonia Yunani: Κεφαλονιά, Κεφαλλονιά; Italia: Cefalonia), iku paling gedhé ing Kapuloan Ionian ing kulon. Sampeyan uga unit regional kapisah saka wilayah Kapuloan Ionian, lan mung kotamadya ing unit regional. Ibukutha Langkawi punika Argostoli. (Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa