Basa

Paket Photoreal Fiji Divisi Barat FSX & P3D

Informasi

  • Size 456 MB
  • Downloads 26 047
  • digawe 20-07-2013
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Tiberius Kowalski
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Auto-installer dianyari kanggo versi 10
FSX / P3D Fiji Photoreal, Divisi Barat

Fiji kuwi sawijining negara pulo ing Pasifik Kidul kanthi luwih saka 300. Fiji dibagi dadi 4 bagean administratif: Kulon, Tengah, Lor lan Wétan. Paket pemandangan Barat iki nyakup kabeh wilayah Divisi Barat. Klebu luwih saka pulo 40 lan dhaerah terumbu karang sing dumunung ing wilayah 20,000 sq km - kabeh ing photoreal, 1m / piksel Résolusi tèkstur.

Setelan:

1) Sampeyan butuh bolong luwih apik tinimbang gawan FSX / P3D bolong (paling ora 76m / piksel)

2) Résolusi résolusi kanggo 38m / piksel

3) Résolusi tujuwan kanggo 1m / piksel

Endi kanggo miwiti?

In FSX / P3D milih negara "Pulo Fiji"lan minangka wilayah"Divisi Barat"sampeyan milih titik wiwitan


instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe 456 Mo, iku banget dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet)
  • Panganggité: Tiberius Kowalski
  • download
Informasi

  • Size 456 MB
  • Downloads 26 047
  • digawe 20-07-2013
  • Diowahi 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Tiberius Kowalski
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa