Cervino ID v3 FSX & P3D HOT
wulansarifsx_p3d_1
wulansarifsx_p3d_22
wulansarifsx_p3d_33
wulansarifsx_p3d_44


  • Matterhorn (Cervino ing Italia Matterhorn ing Jerman, Cervin ing Prancis) iku sawijining gunung meter puncak 4,478 dpl, ing sisih Swiss-Italian, antarane kanton Valais lan Aosta Valley. Iki sesawangan photo-nyata saka gunung utama lan sakcedhake sawijining langsung. Tekstur HD, Mesh LOD 14.

    The Matterhorn kuwi gunung paling misuwur ing Swiss, kalebu katon piramida iku nawakake saka desa Zermatt, ing sisih Jerman-speaking kanton Valais. The Pinuju ing ler iki dianggep pungkasan saka feats gedhe saka gunung ing Alpen, karo Eiger lan saka Jorasses Grandes kang bebarengan mbentuk telung pasuryan lor gedhe saka Alpen. (Wikipedia).

    sesawangan otomatis ngumumaké dening installer. Panjenengan ora duwé apa-apa kajaba klik Next.

    Carane wonten?

    Sampeyan bisa miwiti pesawat saka koordinat ngisor sing bakal nyeleh sampeyan mung ndhuwur Matterhorn ing:

    Garis lintang : 45 ° 58 ' 35 " N
    longitude: 7 ° 39 ' 30 " E

    Yen ora, bandara paling cedhak iku Bern (LSZB) ing Swiss, bab 127 KLM, ngijini miwiti rencana ngungsi!

    -small Cervino 3 South

    Cervino 800x-petit

    parete Etr4b c-cilik
  • Auto-installer dianyari versi 10



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 306 MB
  • Downloads 28 781
  • digawe 28-11-2013
  • dianyari 06-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Frank Dainese external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan