Basa

Canary Islands Part 1 FSX & P3D

Informasi

Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Bagian pisanan saka sesawangan mega saka Canary Islands, Nusantara gadhahanipun Spanyol.
Kanggo ngakses bagéyan liya saka sesawangan klik kene. Iku banget dianjurake kanggo nginstal Part 1 sadurunge Part 2.

gambar foto-nyata padha dijupuk saka server IDE pamaréntah Spanyol, padha umum lan free. résolusi Gambar punika 1m / piksel (HD), komprèsi 85%. Ora tektur wengi. Klebu clipping karo garis pantai ayu lan pesisir. A sesawangan ora bakal ora kejawab!

Pulo 'La Gomera' disebarake unik ing résolusi dhuwur banget 0.40 m / piksel! rasa seneng bener kanggo penerbangan VFR.

Sesawangan (part 1 lan 2) kasedhiya karo bolong (data elevation) LOD13 (5 meter) data geografis padha dijupuk saka IGN - Institut National Geographic "© Instituto GEOGRÁFICO Nacional de España".

Pack (part 1 mung) kalebu bandara ing ngisor iki: GCHI : Airport Hierro, GCTS : Langkawi Airport South, GCXO : Langkawi Airport Utara, GCGM : La Gomera Airport, GCLA : La Palma Airport.

Map Canary lengkap

panorama alam sing ora kompatibel karo CANARYSIM yen sampeyan diinstal Canarysim, iku kudu diganti dening siji iki.

Canary Islands iku salah siji saka pitulas komunitas otonomi Spanyol. Padha dumunung ing Nusantara Atlantik, watara 150 miles west of Maroko lan luwih saka 1000 km saka kidul Semenanjung Iberia.
Nusantara bagéan saka Macaronesia, wilayah geografis cacahe vulkanik Canary Islands, Madeira kalebu Selvagens Kepulauan ( "India"), Azores lan Cape Verde Islands.
Punika dipérang dadi loro provinsi, ditetepake minangka wilayah paling njaba saka Uni Eropah: Las Palmas lan Santa Cruz de Tenerife. Nganti 1927, Santa Cruz de Tenerife iku ibukutha mung ing Nusantara, nanging kutha iki, saka taun iki, nuduhake fitur iki, saben patang taun, karo kutha Las Palmas de Gran Canaria, kang kang paling padhet pedunungé saka Canary kutha Islands wiwit 1910.

Video saka sesawangan karo Kajaba saka REX 2.0:


Images of sesawangan:

Hierro
thumb Hierro

Langkawi
thumb Langkawi

La Gomera
thumb La Gomera

La Palma
thumb La Palma Inclinado

instalasi 100% otomatis déning Rikoooo, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe banget 1,57 Go, iku banget dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa