Basa

Canary Islands Part 2 FSX & P3D

Informasi

Auto-installer dianyari kanggo versi 10
sisih liya saka sesawangan photo-nyata Mega saka Canary Islands, Nusantara gadhahanipun Spanyol.
Kanggo ngakses pérangan pisanan saka sesawangan iki lan njupuk informasi liyane klik kene. Iku banget dianjurake kanggo nginstal Part 1 sadurunge Part 2.

Ing sisih liya kasusun saka bandara ing ngisor iki: GCFV : Airport Fuerteventura, GCLB : El Berriel Airport GCLP : Gran Airport Canaria, GCRR : Lanzarote Airport.

Map Canary lengkap

Images of sesawangan:

Fuerteventura
thumb Fuerteventura

Gran Canaria

thumb Gran Canaria

Lanzarote
thumb Lanzarote


instalasi 100% otomatis déning Rikoooo
, Configurator bakal nangani sing gratis lan aktivasi sesawangan ing Flight Simulator. Nalika uninstalling, installer bakal mulihake konfigurasi asal.

Ati-ati file gedhe banget 971 Mo, iku banget dianjurake kanggo nggunakake piranti lunak download accelerator kanggo ngaso lan nerusake ing titik penahanan kanggo ora surprises (eg FlashGet).
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa