Basa

Sardinia Photoreal FSX & P3D part2

Informasi

  • Size 1.43 GB
  • Downloads 46 037
  • digawe 20-03-2014
  • Diowahi 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Diego PapaRella
Bagéan kaloro saka mega foto-nyata pemandangan Sardinia kanggo FSX lan Prepart3D v1 & v2. Kanggo informasi luwih lengkap babagan pemandangan kaca part 1. sesawangan iki dipérang dadi 4 bagean amarga saka ukuran sing nyedhaki konsisten, luwih saka 5 GB in total. bagean 4 makili Sardinia ing kabeh. Miturut ngundhuh kabeh bagean sampeyan bakal sesawangan lengkap, Nanging, pihak sing ora gumantung ing siji marang liyane, lan kanthi mangkono bisa digunakake kanthi kapisah.


INSTALASI

download iki 1 abot banget.43 GB yen sampeyan ora Jumbo anggota nyana ngenteni sawetara jam download .. sesawangan iki dipérang dadi 2 bagean, sawise download Unzip kabeh menyang folder banjur klik sardinia_photoreal_part2Exe kanggo miwiti panginstalan otomatis.


PARTS LAIN OF sesawangan

PART 2

Bagean kalebu wilayah iki: Barony, ogliastra, Posada, Teluk Orosei, Langkawi Gonone, Arbatax (karo bandara Liet), Villasimius.

Ngisor, iki wilayah dijamin dening kabeh sesawangan (4 bagean) diikuti kanthi area dijamin dening Part 2.

sesawangan lengkap Scenery part 2 (download iki)
jangkoan lengkap sardinia part2
  • Panganggité: Diego PapaRella
  • download
Informasi

  • Size 1.43 GB
  • Downloads 46 037
  • digawe 20-03-2014
  • Diowahi 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Diego PapaRella

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa