Sardinia Photoreal FSX & P3D part4 HOT
Sardinia_Photoreal_FSX_P3D_part4_1
Sardinia_Photoreal_FSX_P3D_part4_22
Sardinia_Photoreal_FSX_P3D_part4_33
Sardinia_Photoreal_FSX_P3D_part4_44


  • Bagéan kaping papat lan pungkasan saka pemandangan mega foto-nyata saka Sardinia kanggo FSX lan Prepart3D v1 & v2. Kanggo informasi luwih lengkap babagan pemandangan, delengen kaca part 1. sesawangan iki dipérang dadi 4 bagean amarga saka ukuran sing nyedhaki konsisten, luwih saka 5 GB in total. bagean 4 makili Sardinia ing kabeh. Miturut ngundhuh kabeh bagean sampeyan bakal sesawangan lengkap, Nanging, pihak sing ora gumantung ing siji marang liyane, lan kanthi mangkono bisa digunakake kanthi kapisah.

    INSTALASI

    download iki 1 abot banget.30 GB yen sampeyan ora Jumbo anggota nyana ngenteni sawetara jam download .. sesawangan iki dipérang dadi 2 bagean, sawise download Unzip kabeh menyang folder banjur klik sardinia_photoreal_part4.exe kanggo miwiti instalasi otomatis.


    PARTS LAIN OF sesawangan

    PART 4

    Bagean kalebu wilayah iki: Teluk Cagliari lan wilayah metropolitan Cagliari, kalebu bandara LIEE (Elmas) Cagliari minangka ibukutha Pulo Sardinia, sing dipasang ing sisih kidul pulau kasebut. 

    Ngisor, iki wilayah dijamin dening kabeh sesawangan (4 bagean) diikuti kanthi area dijamin dening Part 4.

    sesawangan lengkap Scenery part 4 (download iki)
    jangkoan lengkap sardinia part4



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 1.30 GB
  • Downloads 54 311
  • digawe 21-03-2014
  • dianyari 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Diego PapaRella
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan