Basa

Gunung Adams lan Gunung St. Helens FSX & P3D

Informasi

Wide photo-nyata HD sesawangan (1m / piksel) saka bagean gedhe saka negara Washington (US) lan Piece saka Oregon, sesawangan kalebu ing ngisor iki bandara KTDO, KCLS, KKLS lan Kast. Sampeyan bisa mabur liwat Gunung Adams lan Gunung St. Helens (geni aktif), sawetara bagéan saka Hood River, Langkawi (Kast), Longview (KKLS), Vancouver (WA) ...

Saben bandara wis diselehake ing posisi tengen lan ditambahake sawetara bangunan. Nambahake watermask a, wilayah redefinition + 10m résolusi bolong.

download

download iki 4 abot banget.70 GB yen sampeyan ora Jumbo anggota nyana ngenteni sawetara jam download. sesawangan iki dipérang dadi bagéan 6, sawise download kondang Unzip everything menyang folder banjur klik mt_adams_and_mt_st__helens.exe kanggo miwiti panginstalan otomatis.

area Photoreal:
1mapfsx 2015-10-10 03-17-39-56fsx 2015-10-10 03-21-27-60fsx 2015-10-10 03-22-01-54fsx 2015-10-10 03-26-37-72fsx 2015-10-10 03-27-56-18fsx 2015-10-10 03-30-19-59fsx 2015-10-10 03-39-45-73fsx 2015-10-10 03-42-13-14fsx 2015-10-10 03-44-21-12JAC North5West15 2JAC North5West16 1
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa