Gunung Adams lan Gunung St. Helens FSX & P3D HOT
fsx 2015-10-10 03-12-00-46
fsx 2015-10-10 03-17-18-802
fsx 2015-10-10 03-27-43-623
fsx 2015-10-10 03-29-39-554


  • Wide photo-nyata HD sesawangan (1m / piksel) saka bagean gedhe saka negara Washington (US) lan Piece saka Oregon, sesawangan kalebu ing ngisor iki bandara KTDO, KCLS, KKLS lan Kast. Sampeyan bisa mabur liwat Gunung Adams lan Gunung St. Helens (geni aktif), sawetara bagéan saka Hood River, Langkawi (Kast), Longview (KKLS), Vancouver (WA) ...

    Saben bandara wis diselehake ing posisi tengen lan ditambahake sawetara bangunan. Nambahake watermask a, wilayah redefinition + 10m résolusi bolong.

     download 

    download iki 4 abot banget.70 GB yen sampeyan ora Jumbo anggota nyana ngenteni sawetara jam download. sesawangan iki dipérang dadi bagéan 6, sawise download kondang Unzip emlebu folder banjur klik ing mt_adams_and_mt_st__helens.exe kanggo miwiti instalasi otomatis.

    area Photoreal:
    1mapfsx 2015-10-10 03-17-39-56fsx 2015-10-10 03-21-27-60fsx 2015-10-10 03-22-01-54fsx 2015-10-10 03-26-37-72fsx 2015-10-10 03-27-56-18fsx 2015-10-10 03-30-19-59fsx 2015-10-10 03-39-45-73fsx 2015-10-10 03-42-13-14fsx 2015-10-10 03-44-21-12JAC North5West15 2JAC North5West16 1



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (3 Votes)
  • Size 4.70 GB
  • Downloads 12 785
  • digawe 10-10-2015
  • dianyari 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Blue Sky Scenery external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan