Basa

OFX USA Mega Mesh FSX & P3D

Informasi

USA Mega Mesh nyedhiyani kanggo sing 5m bolong nyata saka USA dijamin 9.826.675 km² negara karo Porto Rico lan kabeh wilayah saka US ing Pasifik.
bolong iki diwenehi dening partner kita Simulasi OFX

Download lan instalasi informasi

download iki 3 abot banget.16 GB yen sampeyan ora Jumbo anggota nyana ngenteni akeh jam download wektu .. sesawangan iki dipérang dadi bagéan 5, sawise download saka Ofx_usa_mega_mesh.zip Unzip kabeh menyang folder banjur klik Ofx_usa_mega_meshExe kanggo miwiti panginstalan otomatis.

1246789101112nyedhak LangkawiArizonaDistrict 1District 2wall situs
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa