Pulau Chios LGHI Photoral FSX & P3D HOT
fsx 2017-02-27 18-11-45-33
fsx 2017-02-27 18-12-47-322
fsx 2017-02-27 18-13-07-293
fsx 2017-02-27 18-13-37-334


  • sesawangan Photo-nyata saka pulo Chios ing Yunani, pulo mung 8 kilometer saka pesisir Turki, income utama iku pariwisata. sesawangan iki saliyane paling apik kanggo simulasi pesawat, njupuk mati saka Chios Airport "LGHI" kanggo penerbangan utawa internasional.

    sesawangan kalebu tekstur foto-nyata panutup ing kabeh pulo, bolong (elevasi data) kabèh Yunani ing LOD9 résolusi (76m) lan redefinition pas wilayah Yunani lan bagéan saka Turki.

    fsx 2017 02 27 18 19 26 71fsx 2017 02 27 18 22 20 74



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 453 MB
  • Downloads 23 050
  • digawe 02-03-2017
  • dianyari 07-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Dimitris Ntaskas, Yiannis Dermitzakis, The Team Scenery Hellas
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan