Basa

Kiev FSX & P3D

Informasi

  • Size 1.20 GB
  • Downloads 12 031
  • digawe 31-03-2017
  • Diowahi 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Stebel (avsimrus.com)
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Banget photo-nyata sesawangan ingkang nggambaraken kutha Kiev ing Ukraina (lan sekitare) karo bandara (International Airport Boryspil UKBB, Kiev International Airport Zhuliany UKKK, Antonov UKKT) Sesawangan kalebu 250 bangunan unik, a autogen paling apik, redefining wilayah, tekstur mangsan, kabeh kreteg lan dalan, lalu lintas mobil, Radar "Duga" Lan akeh monumen menarik lan panggonan.

Kiev iku ibukutha lan kutha paling gedhé ing Ukraina. Iku uga ibukutha Kiev Oblast lan siji kutha kang paling tuwa saka Ruthenia (ing pangertèn sing godhongé amba). Wis 2,845,023 pedunung ing 2013, Kiev dumunung ing kali Dnipro, ing sisih kulon-lor negara. (Wikipedia)

123456789101112131415
fsx 2017 03 31 08 09 25 82fsx 2017 03 31 08 09 49 82fsx 2017 03 31 08 13 43 75
  • Panganggité: Stebel (avsimrus.com)
  • download
Informasi

  • Size 1.20 GB
  • Downloads 12 031
  • digawe 31-03-2017
  • Diowahi 20-11-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Stebel (avsimrus.com)
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa