Basa

Las Vegas - Pemandangan Mega Photoreal FSX & P3D

Informasi

Pemandangan gedhe-gedhe 21 750 persegi kanthi resolusi tinggi 1m / piksel kanthi jaringan 10m ing kutha Las Vegas lan sakubengé: McCarran Intl (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, Kota Boulder ( KBVU), Las Vegas Lor (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Lembah Pahrump Lor, Mercury (KDRA), Pahrump Valley Selatan, Shoshone (L61).

Instruction:
Unzip kabeh file menyang folder lan klik eksekusi kanggo miwiti instalasi.

LAS 1LAS WISATA 1LAS NorthEast 1LAS NorthWest 1LAS North 1LAS West 1
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa