Israel Photoreal FSX & P3D HOT
21
82
133
154


  • Punika pemandangan foto-nyata Israel sing éndah FTXDes sing ngliputi kabeh wilayah Israel, Palestina, Gaza lan Dataran Tinggi Golan. Résolusi tèkstur pemandangan iki yakuwi "1m / pixel" sing ideal kanggo penerbangan VFR, mung siji mangsa tanpa tekstur wengi. Klebu jaring LOD10 (FreeMeshX 2.0 - 38m) lan bandara Ben Gurion Intl (dening Stas Harchuk). Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake pemandangan sing luwih dhuwur ing bandara https://www.freewarescenery.com/fsx/israel.html lan https://www.ivao.org.il/pilots/sceneries?showall=1.

    INSTALASI

    Unzip kabeh isi israel_photoreal.zip ing folder banjur klik on israel_photoreal.exe lan tindakake instruksi.

    Warning iki file gedhe (8.80 GB) sampeyan kudu paling sethithik 9 GB spasi disk gratis lan kesabaran sethithik, uga kanggo kinerja sing paling apik, dianjurake kanggo nggunakake disk SSD kanggo wektu loading sing luwih apik lan umpan balik sing luwih cepet.

    134567910111214161718



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan