Basa

Libanon Photoreal FSX & P3D

Informasi

Libanon, kanthi resmi dikenal minangka Republik Libanon, iku sawijining negara sing dadi negara bagéyan ing Asia Wétan. Kutha iki wewatesan karo Siria ing sisih lor lan wetan lan Israel ing sisih kidul, lan Siprus ing sisih kulon ing Segara Mediterania. Lokasi Libanon ing persimpangan Basin Mediterania lan pedalaman Arab nyayangkah sajarah sugih lan mbentuk identitas budaya agama lan etnis. Ing 10,452 km2 (4,036 sq mi), iki minangka negara sing paling cilik sing diakoni ing kabeh bawana Asia.

Pemandangan iki ngemot kabeh wilayah Libanon karo cakupan tekstur 1m / pix lan julukan resolusi LOD10 33 meter (saka FreeMesh X), ora ana tekstur wengi lan mung siji mangsa. Pemandangan wis dites P3Dv4, P3Dv3 lan FSX Kanggo nginstal panorama sampeyan mbutuhake ruang bebas 4.73GB ing komputer, uga kanggo kinerja sing paling apik FTXDes nyaranake nggunakake SSD kanggo wektu loading sing luwih apik lan umpan balik sing luwih cepet.

Pemandangan sing dites karo tambahan ons lan ora ana masalah ditemoni. Nanging, ana masalah kanggo pangguna sing ora nggunakake data garis pantai vektor (kayata FTX Global VECTOR - Orbx) kanggo nampilake garis pantai kanthi bener ing wilayah sing standar, nanging iki minangka masalah cilik.
(Sumber: FTXDes)

Libanon Photoreal FSX P3D  3Libanon Photoreal FSX P3D  4Libanon Photoreal FSX P3D  6Libanon Photoreal FSX P3D  7Libanon Photoreal FSX P3D  8Libanon Photoreal FSX P3D  9Libanon Photoreal FSX P3D  10
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa