Basa

Salt Lake City Photoreal FSX & P3D

Informasi

Salt Lake City (KSLC) iku sawijining kutha ing Amérika Sarékat, ibukutha negara bagéyan Utah lan ing Salt Lake county. Pemandangan foto-foto sing ageng iki nyakup kutha lan kabeh wilayahe. Resolusi pemandangan yaiku 1 meter per piksel, kalebu data elevasi 10m (mesh).

Kompatibel karo kalorone Prepar3D v4 lan FSX, pemandangan sing ana karo gunung lan tlaga asin iku ayu lan bakal nyenengake para penggemar VFR.

Wilayah panutup:

KSLC

gambar:

salt lake city photoreal fsx p3d  1salt lake city photoreal fsx p3d  2salt lake city photoreal fsx p3d  3salt lake city photoreal fsx p3d  4salt lake city photoreal fsx p3d  5salt lake city photoreal fsx p3d  6
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa