Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 HOT
The_Guadeloupe_Free_for_P3Dv4_1
The_Guadeloupe_Free_for_P3Dv4_22
The_Guadeloupe_Free_for_P3Dv4_33
The_Guadeloupe_Free_for_P3Dv4_44


  • Punika sapisanan kanthi sesawangan frekuensi gratis Guadeloupe! Pemandangan indah iki Prepar3D v4 diiringi mobil gen (wilayah alas lan omah) lan mesh resolusi 1m, uga sawetara obyek 3D. Sampeyan bisa miwiti pesawat saka Pôle Caraïbes Airport TFFR (sadurungé Pointe-à-Pitre - Le Raizet). Thanks kanggo Patrick Dubois kanggo ijin kanggo ngunggah ing Rikoooo.

    Ati-ati, file banget abot, 9.80 GB, nyengkuyung kanthi sabar yen sampeyan ora Jumbo anggota, Nanging, nunggu sampeyan bakal diganjar nalika sampeyan bakal weruh pulo Guadeloupe ayu ing HD ing mripatmu.

    Pemandangan ing resolusi foto 50 cm / piksel + foto resolusi 20 cm / piksel ing zona aerodrome uga ing massif gunung Soufrière.

    Resolusi jaringan: 1m kanggo nilai positif lan 100m kanggo nilai-nilai negatif, yaiku data bathymetric, relief njero banyu.

    INSTALASI: Unzip kabeh file saka "the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip"menyang folder sementara, banjur klik"the_guadeloupe_free_for_p3dv4.exe"kanggo miwiti pamasangan otomatis, banjur tututi pandhuan ing layar.

    Liyane :
    Kanggo kompatibilitas karo "TAXI2GATE - POINTE-A-PITRE LE RAIZET AIRPORT TFFR":

    In "Pemandangan / Donya / Pemandangan /" ganti jeneng "TFFR_ADEP4_ADE.bgl" in "TFFR_ADEP4_ADE.xxx"
    In "Pemandangan Rikoooo / Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 / the_guadeloupe_free_for_p3dv4 / Pemandangan / " ganti jeneng "Airport.bgl" lan "Landclass.bgl" in "Airport.xxx" lan "Landclass.xxx"
    In "Pemandangan Rikoooo / Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 / the_guadeloupe_free_for_p3dv4 / Pemandangan / " ganti jeneng "TFFR-OBJ-bridge.bgl" in "TFFR-OBJ-bridge.xxx"

    gambar:
    Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 1Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 2Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 3Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 4Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 5Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 6Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 7Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 8Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 9Guadeloupe Gratis kanggo P3Dv4 10



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (13 Votes)
  • Size 9.80 GB
  • Downloads 107 642
  • digawe 10-04-2019
  • dianyari 11-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v5 & v4
  • download
  • Panganggité:
  • Patrick Dubois
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan