Basa

Saint Barthelemy Free for P3Dv4

Informasi

  • Size 288 MB
  • Downloads 12 666
  • digawe 27-07-2019
  • Diowahi 27-07-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo Prepar3D v4
  • download
  • Panganggité: Patrick Dubois
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Pemandangan apik kanggo Prepar3D v4 - Saint Barthelemy. Resolusi foto: 50 cm piksel. Resolusi jaringan: 5 m kanggo nilai positif. Autogen with OSM Data and Scenproc. Miturut Patrick Dubois. Instalasi otomatis.

Miwiti penerbangan saka St Jean Airfield (TFFJ).

Saint-Barthélemy, sawijining pulo Karibia sing kawentar ing Prancis sing dikenal minangka St. Barts, misuwur minangka pesisir wedhi putih lan toko-toko desainer. Gustavia, ibukutha sing dibangun ing saubengé pelabuhan sing dijupuk saka badai nganggo kapal pesiar, nyedhiyakake restoran kelas dhuwur lan papan wisata kaya Wall House, pameran nglacak jaman penjajahan Swedia. Ndhuwur kutha, abad 17 abad Fort Karl ngubengi pesisir populer Shell Beach. (Sumber Wikipedia)

saint barthelemy free pour p3dv4 b1saint barthelemy free pour p3dv4 b2
Informasi

  • Size 288 MB
  • Downloads 12 666
  • digawe 27-07-2019
  • Diowahi 27-07-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Installer Scenery v11
  • Diuji OK karo Prepar3D v4
  • download
  • Panganggité: Patrick Dubois
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa