Photoreal Pantai Siria FSX & P3D HOT
Syrian_Coast_Photoreal_FSX_P3D4_1
Syrian_Coast_Photoreal_FSX_P3D4_22
Syrian_Coast_Photoreal_FSX_P3D4_33
Syrian_Coast_Photoreal_FSX_P3D4_44


  • Ing ngisor iki pemandangan poto-realistis HD anyar kanggo Prepar3D v4.5 lan FSX / SE sing ngasilake regane sing hebat banget ing Suriah. Matur nuwun minangka wong sing pertama sing menehi pemandangan kanggo para simulator ing saindenging jagad, lan kita bakal matur nuwun karo panyipta Maher Souriti (PRO Simulasi) kanthi kepercayaan sing diselehake ing Rikoooo kanggo nuduhake karyane sing digawe ing lisensi Freeware.

    Sampeyan bisa miwiti / mungkasi pesawat saka Bandara Internasional Bassel al-Assad (kode ICAO: OSLK) sing 20 km saka kutha Latakia lan ngetutake pesisir Segara Tengah nalika mirsani lalu lintas saben dina kapal angkatan laut gedhe saka plabuhan. saka Latakia. Uga njupuk wektu kanggo mabur ing pulau Arwad, pulau unik Siria sing 3 km saka pesisir ing sisih kutha Tartous.

    Pemandangan iki jembar lan kalebu gambar satelit HD lan kalebu akeh kapal 3D sing ngetutake jalur sing spesifik ing wektu-wektu, informasi sing luwih akeh ing dokumentasi kasebut.

    Suriah minangka negara ing Asia Kulon sing dumunung ing pesisir wétan Segara Tengah. Nduwe wates tanah karo Turki, Irak, Jordan, Israel, Lubnan lan tapel wates maritim karo Siprus. Ibukutha yaiku Damaskus.

    Pesan pengarang: "Paket iki mung kanggo Rikoooo, ora diowahi kanggo nerbitake utawa nerbitake produk iki tanpa idin saka panulis."

    Yen sampeyan pengin mbantu penulis MAHER SOURITI (PRO Simulasi) nggawe pemandangan Freeware luwih sampeyan bisa ngirim sumbangan kanthi ngeklik tombol PayPal ing ngisor iki. Matur suwun.

    Nyumbang


    Photoreal Pantai Siria FSX P3D 2Photoreal Pantai Siria FSX P3D 3Photoreal Pantai Siria FSX P3D 4Photoreal Pantai Siria FSX P3D 5Photoreal Pantai Siria FSX P3D 6Photoreal Pantai Siria FSX P3D 7Photoreal Pantai Siria FSX P3D 8Photoreal Pantai Siria FSX P3D 9Photoreal Pantai Siria FSX P3D 10Photoreal Pantai Siria FSX P3D 11Photoreal Pantai Siria FSX P3D 12Photoreal Pantai Siria FSX P3D 13Photoreal Pantai Siria FSX P3D 14Photoreal Pantai Siria FSX P3D 15Photoreal Pantai Siria FSX P3D 16Photoreal Pantai Siria FSX P3D 17Photoreal Pantai Siria FSX P3D 18Photoreal Pantai Siria FSX P3D 19Photoreal Pantai Siria FSX P3D 20Photoreal Pantai Siria FSX P3D 21Photoreal Pantai Siria FSX P3D 22Photoreal Pantai Siria FSX P3D 23Photoreal Pantai Siria FSX P3D 24Photoreal Pantai Siria FSX P3D 25Photoreal Pantai Siria FSX P3D 26Photoreal Pantai Siria FSX P3D 27Photoreal Pantai Siria FSX P3D 28Photoreal Pantai Siria FSX P3D 29Photoreal Pantai Siria FSX P3D 30Photoreal Pantai Siria FSX P3D 31Photoreal Pantai Siria FSX P3D 32Photoreal Pantai Siria FSX P3D 33Photoreal Pantai Siria FSX P3D 34Photoreal Pantai Siria FSX P3D 35Photoreal Pantai Siria FSX P3D 36Photoreal Pantai Siria FSX P3D 37Photoreal Pantai Siria FSX P3D 38Photoreal Pantai Siria FSX P3D 39Photoreal Pantai Siria FSX P3D 40Photoreal Pantai Siria FSX P3D 41Photoreal Pantai Siria FSX P3D 42Photoreal Pantai Siria FSX P3D 43Photoreal Pantai Siria FSX P3D 44Photoreal Pantai Siria FSX P3D 45Photoreal Pantai Siria FSX P3D 46Photoreal Pantai Siria FSX P3D 47Photoreal Pantai Siria FSX P3D 48Photoreal Pantai Siria FSX P3D 49Photoreal Pantai Siria FSX P3D 50Photoreal Pantai Siria FSX P3D 51Photoreal Pantai Siria FSX P3D 52Photoreal Pantai Siria FSX P3D 53Photoreal Pantai Siria FSX P3D 54Photoreal Pantai Siria FSX P3D 55Photoreal Pantai Siria FSX P3D 56Photoreal Pantai Siria FSX P3D 57Photoreal Pantai Siria FSX P3D 58Photoreal Pantai Siria FSX P3D 59Photoreal Pantai Siria FSX P3D 60Photoreal Pantai Siria FSX P3D 62Photoreal Pantai Siria FSX P3D 63Photoreal Pantai Siria FSX P3D 64Photoreal Pantai Siria FSX P3D 61
  • Updated on 02 / 08 / 2020: Selaras karo hak cipta.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan