Basa

HALO 4 YSS-1000 Saber Starfighter FSX & P3D

Informasi

  • Size 12.6 MB
  • Downloads 11 784
  • digawe 13-05-2013
  • Diowahi 17-05-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Bruce Fitzgerald, Rob Barendregt
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Halo 4 minangka game video kapitu ing seri Halo. YSS-1000 minangka pejuang angkasa sing bisa dimainake ing game kasebut kanthi kemampuan sing nyengsemake! Seneng dhewe kanggo ngontrol mesin iki sing bisa nggayuh kacepetan edan. Model kasebut setya banget karo game kasebut, grafis kasebut berkualitas tinggi, kalebu efek "burner" lan swara khusus. Pribumi FSX/P3D


fitur:


- tahap siji, bumi nganti maksimal FSX/P3D dhuwur (10 yuta ft)
- kacepetan maksimal kanthi ngedongkrak kits Mach 4.6 / 2666 (FSX/P3D maksih)
- Spacegauge Rob Barendegt kang v2.0 kanthi imbeded lan diatur
- Ukuran papan ing VC uga windowed
- tolok khusus sing maca nganti saiki fsx/p3d kacepetan maksimal lan dhuwur
- Kisaran ing sembarang dhuwur karo kontrol vertikal lan tambahan full
- VC lan WSO cockpits virtual

  • Panganggité: Bruce Fitzgerald, Rob Barendregt
  • download
Informasi

  • Size 12.6 MB
  • Downloads 11 784
  • digawe 13-05-2013
  • Diowahi 17-05-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Bruce Fitzgerald, Rob Barendregt
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa