1701 USS Entreprise Alternate 2.0 FSX & P3D HOT
1701_USS_Entreprise_Alternate_2.0_FSX_P3D_1
1701_USS_Entreprise_Alternate_2.0_FSX_P3D_22
1701_USS_Entreprise_Alternate_2.0_FSX_P3D_33
1701_USS_Entreprise_Alternate_2.0_FSX_P3D_44


  • Punika misuwur kapal angkasa Enterprise saka kapten Kirk, daya karo misi eksplorasi antarlintang saka limang taun.

    FSX / P3D - ENTERPRISE NCC-1701 USS - star Trek - Alternate Reality (2009) - V2.0

    Versi dianyari NCC-1701 USS Enterprise. Pack Full kalebu dianyari model, VC, tekstur lan tunning pesawat. grafis resolusi dhuwur, lawang animasi lan mesin .. Model digawe ing FSDS dening RicardoPJr .Ing berkas README kanggo informasi luwih lengkap. kapal papan iki bisa kanggo nampa ing segara!

    interior Full ing 3D
    kabin




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 23.7 MB
  • Downloads 17 763
  • digawe 22-09-2013
  • dianyari 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • RicardoPJr
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan