Britten-Norman BN2A Mk lll-2 Trislander FSX HOT
Britten-Norman_BN2A_Mk_lll-2_Trislander_1
Britten-Norman_BN2A_Mk_lll-2_Trislander_22
Britten-Norman_BN2A_Mk_lll-2_Trislander_33
Britten-Norman_BN2A_Mk_lll-2_Trislander_44


  • Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene
    paket lengkap, becik lan gampang bidang kanggo fly ora nganggo graph sumber (pigura tingkat loropaken) sampurna kanggo ngangkut penumpang saka pulo. Ing kursi 18. Kalebu telung repaints. pesawat iki diprodhuksi ing 70s nganti 1980.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (17 Votes)
  • Size 18.7 MB
  • Downloads 12 739
  • digawe 03-09-2010
  • dianyari 05-09-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Premier Aircraft Design external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan