Basa

Britten-Norman BN2A Mk lll-2 Trislander FS2004

Informasi

Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

paket lengkap, becik lan gampang bidang kanggo fly ora nganggo graph sumber (pigura tingkat loropaken) sampurna kanggo ngangkut penumpang saka pulo. Ing kursi 18. Kalebu telung repaints. pesawat iki diprodhuksi ing 70s nganti 1980
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa