Efek Gauges Alat Recover FSX & P3D & FS9 HOT
gauges_effects_recover_tool_1
gauges_effects_recover_tool_22
gauges_effects_recover_tool_33
gauges_effects_recover_tool_44


  • Efek Gauges Waras 2.3 (sadurungé Gauges Recovery v1.2) Kanggo FS2004, FSX, FSX-Teman, P3D v1.4, P3D v2.5, P3D v3.4, lan P3D v4.5

    Program iki RESTORE file asli Gauges lan Efek folder simulasi pesawat.

    kompatibel:

    - Microsoft Flight Simulator 2004
    - Flight Microsoft simulator X (versi)
    - Edition Uap Microsoft Flight Simulator X
    - Lockheed Martin Prepar3D v 1.4
    - Lockheed Martin Prepar3D v 2.5
    - Lockheed Martin Prepar3D v 3.4
    - Lockheed Martin Prepar3D v 4.5


    Efek Gauges Waras banget migunani sakwangsulipun ketidakstabilan simulator lan ngidini sampeyan supaya ora nginstal maneh game yen sampeyan ilang sawetara file.

    wewaler:

    Senajan lunak iki aman, sampeyan setuju yen Rikoooo IN NO acara tanggung jawab kanggo masalah sing uga njedhul saka nggunakake piranti lunak iki
  • Updated on 21 / 04 / 2019 : Versi 2.3, Prepar3D v4.5 kompatibel, ndandani bug sing ora ana file sing disalin

    Updated on 11 / 10 / 2018 : Versi 2.2, saiki kompatibel karo Prepar3D v4.3 lan v3.4, updater v10.5

    Updated on 22 / 06 / 2017 : Versi 2.1, saiki kompatibel karo Prepar3D v3.0 lan v4.0

    Updated on 07 / 09 / 2015 : Anyar ing versi 2.0, restorasi saiki kompatibel karo kabeh simulator penerbangan adhedhasar Microsoft Flight Simulator, nambah perbaikan DLL sing mbenerake masalah kacilakan simulator lan alat pengukur sing ilang (MSVCP70.DLL, msvcr70.dll lan UIAutomationCore.dll)



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.3
  • Rating
    (67 Votes)
  • Size 68.4 MB
  • Downloads 87 452
  • digawe 02-01-2010
  • dianyari 21-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi) ➕ Microsoft Flight Simulator 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Rikoooo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan