Tema resmi Rikoooo Juli - Windows 7
Tema_Rikoooo_Officiel_Windows_7_1
Theme_Rikoooo_Officiel_Juillet_Windows_7_22


  • Tema iki wis banget lengkap, wis dirancang kanggo kabeh versi Windows 7, iku ngandhut slideshow karo sawetara layar 720p HD utawa malah Full HD 1080p, baris ing urutan rampung acak saben 20 menit.

    Tema iki uga ngganti swara kanggo wiwitan lan mati saka Windows, sampeyan bakal bisa kanggo mbukak komputer kanggo krungu swara manis saka pesawat njupuk mati, lan nutup swara pandharatan bidang, lan nalika aplikasi tema, sampeyan bisa malah krungu swara saka harmoni maringaken, lan pungkasanipun nalika kosongaké Trash, sampeyan bakal krungu swara saka plane.

    tema uga bakal ngganti lambang desktop, Trash kosong lan lengkap, folder pangguna, lambang jaringan, lan ngganti karo lambang ing tema aviation. Gambar akun uga bisa diganti dening gambar ing pasemonipun Rikoooo (Opsional).

    Lan sampeyan malah bakal duwe screen saver (opsional), kang ngandhut slideshow saka pemenang saka layar sadurunge. Lan yen sampeyan pengin push bigotry malah luwih, sampeyan bisa ngganti layar login (opsional) kapilih dening layar Contest Top. Versi prasaja saka topik iki ngandhut layar slide lan nyata gambar, swara, lambang, windows werna Windows 7.

    Versi lengkap (dianjurake) saka tema iki ngandhut layar slide lan nyata gambar, swara, lambang, windows werna Windows 7, ing screen saver ngemot slide pemenang saka layar sadurunge, akun gambar ing pasemonipun Rikoooo, mlebu ing layar karo layar TOP.

    tema nerangake karo kabeh file perlu lan tutorial kanggo fungsi sawijining suwene, tutorial banget rinci lan cetha diterangno langkah dening langkah lan gambar (Ing french mung).

    pilotepro93



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (20 Votes)
  • Size 119 MB
  • Downloads 6 207
  • digawe 16-07-2011
  • dianyari 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Dhaptar kompatibilitas:
    laminar Research X-Plane 9.50 +
  • download
  • Panganggité:
  • Pilotepro93
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan