Basa

Tema Rikoooo Windows 98-2000-XP-Vista - Desember 2011

Informasi

  • Size 230 MB
  • Downloads 1 650
  • digawe 01-01-2012
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • download
  • Panganggité: Airlink
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo tema kompatibel karo Windows 7 klik kene

Windows Theme sampeyan bakal nemokake tema lengkap. Nanging ndhukung Windows 98, 2000, XP lan Vista 32 bit lan 64 bit. Isine slideshow gambar saka Flight Simulator, uga gambar nyata adhedhasar aviation baris ing urutan babar blas acak saben 20 menit.

Tema iki uga modifies Panjenengan Windows wiwitan-up lan shutting swara. Seneng krungu swara manis saka A320 njupuk mati lan swara saka engine jet sing mandheg. Uga, nalika kosongaké Trash, sampeyan bakal krungu swara saka plane (editable).

tema uga bakal ngganti lambang ing desktop, kaya sampah kosong lan sampah full, folder pangguna, lambang Network, lan ngganti karo lambang watara aviation tema. Gambar panganggo uga bisa diganti dening salah siji saka rikoooo (opsional).

Sampeyan uga bisa nambah screensaver adat (Opsional), kang ngemot slideshow saka layar sing durung duwe winnings votes saka Concours.

Lan sawise sing, sampeyan pengin liyane? Inggih, iku bisa, amarga sampeyan bisa ngganti layar login Windows (Opsional) kapilih dening Top layar ing sayembara.

Lan pungkasanipun, sampeyan bisa uga (opsional) ngganti kursor mouse!

Matur nuwun kanggo kabeh peserta saka Tema ing:

Absolam Jejetoulouse
Airlink Jojo-le-voleur
AirOnAir Parisfp
Backdoorman Razgriz 1991
Gabgreg Schtroumf
HarmonyHeaven Theluc
jb2512

Vidéo de présentation ici

thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1thumb 1
Informasi

  • Size 230 MB
  • Downloads 1 650
  • digawe 01-01-2012
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • download
  • Panganggité: Airlink
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa