Basa

Tema Rikoooo Windows 98 + Januari 2012

Informasi

  • Size 254 MB
  • Downloads 2 655
  • digawe 03-02-2012
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo X-Plane 9.50 +
  • download
  • Panganggité: Airlink
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo Kannam kompatibel karo Windows 7 klik kene

Ing tema sampeyan bakal nemokake tema lengkap. Iku kompatibel karo Windows 98, 2000, XP lan Vista 32bit lan 64bit. Isine slideshow gambar saka Flight Simulator lan gambar nyata aviation baris adhedhasar ing urutan rampung acak saben 20 menit.

Tema iki uga ngganti swara kanggo wiwitan lan mati saka Windows. Sampeyan bakal bisa kanggo mbukak Windows krungu swara manis bidang maringaken ing kacepetan dhuwur lan nutup swara saka landing airplane. Uga yen kosongaké Trash, sampeyan bakal krungu swara saka plane.

tema uga bakal ngganti lambang desktop, Trash kosong lan sampah full, folder pangguna, lambang jaringan, lan ngganti karo lambang ing tema aviation. Gambar akun uga bisa diganti dening gambar ing pasemonipun Rikoooo (Opsional).

Sampeyan uga bisa nambah screensaver adat (opsional), kang ngemot layar slideshow sing ora duwe swara Tema ing.

Lan sawise sing, sampeyan pengin liyane? Inggih puniko bisa, amarga sampeyan bisa ngganti layar Windows logon (opsional) kapilih dening Top layar ing Contest.
Uga, sampeyan bisa ngganti FSX Splash Screen (wiwitan biru FSX) sing dipilih dening layar sajrone kompetisi. (Opsional)

Lan pungkasanipun, sampeyan bisa uga (opsional) ngganti kursor mouse ora sing saka pesawat animasi!

Matur nuwun marang kabeh peserta Tema: Absolam, Airlink AirOnAir, Backdoorman, Gabgreg, HarmonyHeaven, Jb2512, Jejetoulouse, Jojo-the-thief Parisfp, Razgriz 1991, Smurf, Theluc










Informasi

  • Size 254 MB
  • Downloads 2 655
  • digawe 03-02-2012
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo X-Plane 9.50 +
  • download
  • Panganggité: Airlink
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa