Basa

Tema Rikoooo Summer 2012 Windows 7

Informasi

  • Size 379 MB
  • Downloads 6 648
  • digawe 18-09-2012
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo Windows 7
  • download
  • Panganggité: Airlink + Anggota
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Tema Rikoooo Summer 2012 wis teka!

257 gambar saka Flight Simulator lan X-Plane uga foto sing dijupuk dening anggota nyusun Tema Lengkap kanggo Windows Seven.

Anggota AF1621, Airbus, Airlink, Alexis99, Axe31120, Banana, Captainsven, DoubleH63, Drac, Edouardo17, Enz0, Falcon6405, Firemax2a, Flyer8600, Fox 4 Gabreg, Jejetoulouse, Julot64, Kevin01, Laurent22, Mhdplumart, Plard, Rara12, Razgriz1991, smurf, Ssob, Tancred TheLuc, Willi_67, Nawakake tema iki.

Salajengipun wallpapers, screensaver kasusun saka layar Contest Theme Maret-April 2012 bakal ngidini sampeyan kanggo seneng layar sanajan komputer iku meneng.

Tema iki uga ngganti swara kanggo wiwitan lan mati saka Windows.

tema uga bakal ngganti lambang desktop, Trash kosong lan sampah full, folder pangguna, lambang jaringan, lan ngganti karo lambang ing tema aviation. Gambar akun uga bisa diganti dening gambar ing pasemonipun Rikoooo (Opsional).

Lan sawise sing, sampeyan pengin liyane? Inggih puniko bisa, amarga sampeyan bisa ngganti layar Windows logon (opsional) kapilih dening Top layar ing Contest.

Uga, sampeyan bisa ngganti FSX Splash Screen (wiwitan biru FSX) sing dipilih dening layar sajrone kompetisi. (Opsional)

Lan pungkasanipun, sampeyan bisa uga (opsional) ngganti kursor mouse déning pesawat animasi!

Airbus 1 Airlink 1
banane 1 DoubleH63 1
Drac 1 Edourado17 1
Mhdplumart 7 Gabgreg 1
  • Panganggité: Airlink + Anggota
  • download
Informasi

  • Size 379 MB
  • Downloads 6 648
  • digawe 18-09-2012
  • Diowahi 14-08-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo Windows 7
  • download
  • Panganggité: Airlink + Anggota
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa