Basa

Piper PA-38 Tomahawk v1.0 X-Plane 9

Informasi

Kanggo versi nambah-ing iki kompatibel karo X-Plane 10 klik kene

The Piper PA-38 Tomahawk, iku sekolah bidang loro-seater dibukak dening Piper ing 1975 saingan karo hegemonic Cessna 150 ing wilayah iki. Salinan pisanan sing dikirim ing 1977. 2500 PA-38 bakal diprodhuksi kanggo mungkasi produksi ing 1982. Sawijining T-buntut iku lambang wektu.

Pesawat maringi tulodho punika 1981 kang Piper Tomahawk. Pesawat iki dilengkapi mesin Lycoming O-235-L2A (112 hp), lan avionics narco.

Tambahan saka model sing:
  • model njaba lengkap dirancang ing Blender, karo bagean animasi (lumahing Control, Flaps, pindah Landing rinci, irung pindah setir, suspension, lawang kamar, lan sapiturute)
  • Four rencana Paint lan tekstur kothong sing klebu ing paket.
  • panel 2D karo instrumen khusus. Kabeh sistem sing Tulada.
  • Fungsi Circuit braker Panel, ing 2D panel lan 3D kokpit
  • muni Custom.
  • Animasi 3D Pilots dirancang ing Blender.
  • Kanthi fungsi 3D kokpit, karo teknologi manipulators basis, Kabeh sistem sing Tulada.

Manual ing Inggris lan Spanyol kasedhiya ing Pack, iku utomo kanggo maca pandhuan kanggo njupuk kontrol add-on iki.

thumb Snap1050
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa