Piper PA-38 Tomahawk v1.0 X-Plane 9
piper_pa-38_tomahawk_v1.0_x-plane_1
piper_pa-38_tomahawk_v1.0_x-plane_22
piper_pa-38_tomahawk_v1.0_x-plane_33
piper_pa-38_tomahawk_v1.0_x-plane_44


  • Kanggo versi iki add-on kompatibel karo X-Plane 10 klik kene

    The Piper PA-38 Tomahawk, iku sekolah bidang loro-seater dibukak dening Piper ing 1975 saingan karo hegemonic Cessna 150 ing wilayah iki. Salinan pisanan sing dikirim ing 1977. 2500 PA-38 bakal diprodhuksi kanggo mungkasi produksi ing 1982. Sawijining T-buntut iku lambang wektu.

    Pesawat maringi tulodho punika 1981 kang Piper Tomahawk. Pesawat iki dilengkapi mesin Lycoming O-235-L2A (112 hp), lan avionics narco.

    Tambahan saka model sing:
    • Model eksterior lengkap sing dirancang ing Blender, kanthi bagean animasi (Permukaan kontrol, Flaps, gir pendaratan rinci, setir gir irung, suspensi, lawang kabin, lsp.)
    • Four rencana Paint lan tekstur kothong sing klebu ing paket.
    • panel 2D karo instrumen khusus. Kabeh sistem sing Tulada.
    • Fungsi Circuit braker Panel, ing 2D panel lan 3D kokpit
    • muni Custom.
    • Animasi 3D Pilots dirancang ing Blender.
    • Kokpit 3D sing fungsional kanthi lengkap, kanthi teknologi adhedhasar manipulator, Kabeh sistem ditiru.

    Manual ing basa Inggris lan Spanyol sing diwenehake ing pek kasebut, penting kanggo maca pandhuan kanggo ngontrol iki add-on.

    thumb Snap1050



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan