Basa

Eurocopter AS350-BA Fspainter Complete FSX & P3D

Informasi

  • Size 35.1 MB
  • Downloads 28 953
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 20-09-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: FSpainter / Florian LAROYE
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene
Download! Pack iki klebu karo tekstur saka Gendarmerie, French Customs, Heliswiss lan akeh liyane.

Karakteristik tupai Aerospatiale AS 350BA kanggo Flight Simulator X & amp; P3D :
model rinci digawe karo Gmax
Bab lan pinggiran lan photorealistic ukuran
Muni direkam ing laboratorium pesawat nyata
kokpit 3D rinci karo ukuran clickable lan ngalih
ngalih 3D animasi
Animasi saka lawang
animasi Dynamic ing 3D kokpit
Animation driver
Dites lan diijinake dening pilot model pesawat nyata
checklists lengkap
Efek saka udan ing Windows
wipers animasi
Kamungkinan kanggo mindhah nerusake utawa jog mburi driver ing kokpit virtual
Kompatibel karo Flight Simulator X P3D lan Flight Simulator 2004

The Eurocopter AS350 Squirrel punika helikopter cahya serbaguna dikembangaké dening Aerospatiale lan Eurocopter ing Januari 1992. Piranti iki wis bédané saka Duwe wis dikembangaké ing versi siji-lan kembar-engine, dipasarke ing Amerika Serikat ing jeneng AStar (single engine) utawa TwinStar (mesin ganda) lan nglairaké versi karo jinis anti-torsi "jendhela cilik", lan ganti jeneng Eurocopter EC130. Diprodhuksi lisensi ing Brazil miturut jeneng Helibras HB.350 Esquilo, ing EC130 uga wis dadi kanggo ndhukung nitahaken saka Cina Changhe Z-11, ing kemitraan karo Changhe Aircraft Industries Corporation.

Ecureuil1

Ecureuil2

Ecureuil3

Ecureuil4

Ecureuil5
  • Panganggité: FSpainter / Florian LAROYE
  • download
Informasi

  • Size 35.1 MB
  • Downloads 28 953
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 20-09-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: FSpainter / Florian LAROYE
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa