Airbus A320-233 v1.2 X-plane 9 HOT
Airbus_A320-233_v1.2_X-plane_9_1
Airbus_A320-233_v1.2_X-plane_9_22
Airbus_A320-233_v1.2_X-plane_9_33
Airbus_A320-233_v1.2_X-plane_9_44


  • Iki pisanan add-on kanggo X-Plane 9 ing rikoooo, wiwitan seri dawa.

    Anggun add-on kanggo X-Plane 9.31 lan liya-liyane, Airbus (nganyari v1.2) iki klebu karo kabin VC + 3D, swara khusus lan reregetan 9: Afriqiyah, Air Canada lan Air Canada cyan putih, Air Inter, air Inter Europe, Avianca, Grupo TACA, JetBlue, Mexicana.

    Pemasang bakal kanthi otomatis ndeteksi ing endi X-Plane 9 yaiku lan bakal nginstal kabeh file menyang folder rikoooo. Sampeyan ora duwe apa-apa, kajaba klik.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 14.57 MB
  • Downloads 10 798
  • digawe 09-03-2012
  • dianyari 19-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    laminar Research X-Plane 9.31 +
  • download
  • Panganggité:
  • Paul Glanville
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan