Basa

Star Wars Millenium Falcon FSX & P3D

  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Size 68.2 MB
  • Downloads 38 271
  • digawe 28-12-2018
  • Diowahi 30-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • download
  • Pengarang: Model lan tekstur dening Dean Crawford. Panel suara lan 2D dening "Lonestar". FDE dening Bruce Fitzgerald
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 30 / 12 / 2018 : Panel 2D sing ruwed kanthi alat cukur otomatis anyar, Autopilot dhasar, GPS, efek sing diendhoni ulang, mesin anyar, lan swara swara liyane. Update digawe dening Lonestar kanggo dheweke. Informasi liyane ing dokumentasi klebu
Iki Millenium Falcon saka film Star Wars, pindhah menyang kacepetan dhuwur lan nyoba kanggo ngupaya bintang! Falcon Millenium yaiku kapal angkasa saka smuggler Han Solo lan Chewbacca liya.

Model 2018 anyar: Kinerja maksimal, modeling ruangan / njero ruangan lengkap, maksimal FSX kacepetan: (2667 kts / GPS-GS) - Stabil lan solid kanthi tekanan dinamis sing ekstrem, ultra-efisien, tikaman sing dhuwur banget, SuperSpoiler, flaps deflection.

Maca manual kanthi teliti yen sampeyan pengin nginstal Docking Bay 94 sesawangan kalebu ing paket iki, iku ing Documents sampeyan.

Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  2Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  3Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  4Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  5Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  6Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  7Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  8Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  9Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  10Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  11Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  12Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  13Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  14Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  15Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  16Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  17Star Wars Millenium Falcon FSX P3D  18
  • Pengarang: Model lan tekstur dening Dean Crawford. Panel suara lan 2D dening "Lonestar". FDE dening Bruce Fitzgerald
  • download
  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Size 68.2 MB
  • Downloads 38 271
  • digawe 28-12-2018
  • Diowahi 30-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • download
  • Pengarang: Model lan tekstur dening Dean Crawford. Panel suara lan 2D dening "Lonestar". FDE dening Bruce Fitzgerald
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

09-02-2020Photoreal Pantai Siria FSX  &  P3D
--------
07-02-2020Kontrol Menara FSX  &  P3D
--------
31-01-2020McDonnell Douglas MD-80 Series Mult
--------
30-01-2020ATR 42-500 & 72-500 Pack FSX  &  P3D
--------
19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------


Basa