USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D HOT
USS_Nimitz _ & _ USS_Eisenhower_1
USS_Nimitz _ & _ USS_Eisenhower_22
USS_Nimitz _ & _ USS_Eisenhower_33
USS_Nimitz_ _USS_Eisenhower_intro44


  • Iki maskapai kapal perang USS Nimitz & USS Eisenhower saka armada AS. Iki minangka add-on sing diarani AI (Art Intelligence) sing dikontrol karo komputer.

    Iki kualitas apik add-on bakal ngidini sampeyan ndharat ing rong pesawat pesawat kanthi modhèrn ing interior 3D / internal kanthi sawetara konfigurasi. Uga kasedhiya heliport lan catapult kanggo pengetan.

    New 2 versi

    Owah-owahan IN versi THIS:

    Anyar "ditindakake replenishment" konfigurasi kanggo Nimitz lan Eisenhower. Becik kanggo operasi VERTREP karo helos.
    model anyar saka armada oiler USNS Patuxent T-AO 201. Fitur landable Helipad lan wengi kilat. Kerjane independen minangka kapal AI sing bisa numpak prau layar ing dheweke dhewe (konfigurasi tambahan kanggo AIcarriers uga kasedhiya):
     
    14-Patuxent

    efek uap -Added ing kabeh catapults (katon luwih apik karo kapal in gerakan)
    swara -Added Bukak catapult lan jet deflectors jeblugan
    -Fixed Ing Jeksa Agung bisa ngetokake sing nyebabake bidang pamuter kanggo tiba mudhun ing banyu nalika ngetik kelompok hangar saka #3 elevator.
    masalah wengi kilat -Fixed kanggo sawetara pesawat ing "port riko" konfigurasi
    -Corrected Sawetara sing ora akurat ing menara Radar aft lan ing pulo.
    -Added Animasi catapult "penembake"
    -Additional Crew catapult kanggo cats #3 lan #4.
    tektur anyar kanggo shuttles catapult.

    New installer otomatis, mbecike masalah karo panginstalan AICarriers 2. Saiki kompatibel karo kabeh versi Windows.

    kompatibel FSX SP2, FSX Akselerasi, FSX Steam Edition lan Prepar3D v1 v2, v3, v4

    Sampeyan bakal bisa mlebu ing maskapai loro kasebut, Aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake Toshiba Goshawk T-45 lan F-14 Tomcat kanggo FSX dening Dino Cattaneo. ndeleng https://indiafoxtecho.blogspot.com/

    Klebu ing pilihan: AIcarriers2 minangka program cilik sing ngidini sampeyan nyelehake kapal AI menyang jarak sing wis ditemtokake ing ngarep supaya sampeyan bisa ndharat.

    AIcarriers

    ngeculaké














    Description

    USS Nimitz (CVN-68) operator pesawat punika Versatile American nuklir-powered. Iku salah siji saka 11 pelaku usaha pesawat raksasa Navy lan saiki salah siji saka kapal paling kuat ing donya. kapal iki dijenengi Nimitz, ing pakurmatan saka Admiral Chester Nimitz, sing dhawuh supaya Fleet Pacific Perang Donya II. semboyan kapal iku "guyub, sing Tradisi". Source Wikipedia

    USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69), dijuluki Ike, ana pesawat operator Versatile US nuklir Powered, bagéan saka kelas Nimitz. Iku kaloro pesawat operator Nimitz Subkelas, lan salah siji saka 11 pelaku usaha pesawat raksasa Navy. Panjenenganipun dhawuh kanggo ngganti USS Franklin D. Roosevelt, mantan operator pesawat saka Perang Donya II. Originally, kapal iki dijenengi ing pakurmatan saka Eisenhower 34th Presiden Amerika Serikat, Dwight David Eisenhower. Nanging, jeneng kang lengkap jeneng lengkap Dwight D. Eisenhower May 25, 1970. semboyan kapal iku "Aku Ike." Wiwit teka menyang layanan, Ike wis 13 Officer Manawi beda. Source Wikipedia
  • Dianyari dina 29 / 08 / 2017: Saiki 100 kompatibel karo Prepar3D v1, v2, v3 lan v4 + FSX, FSX-Steam Edition. Instalasi otomatis sing luwih apik, versi anyar saka AICarriers 2 (.NET) sing kompatibel karo kabeh simulator sing kasebut ing ndhuwur.

    Dianyari dina 6 / 17 / 2014: Diperbarui otomatis, kompatibel dengan Prepar3D v1 lan v2 +



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (182 Votes)
  • Size 22.5 MB
  • Downloads 208 518
  • digawe 06-07-2009
  • dianyari 16-02-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi dening Rikoooo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan