Basa

USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D

  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Size 22.5 MB
  • Downloads 187 980
  • digawe 06-07-2009
  • Diowahi 16-02-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • download
  • Panganggité: Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi déning Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Dianyari dina 29 / 08 / 2017: Saiki 100 kompatibel karo Prepar3D v1, v2, v3 lan v4 + FSX, FSX-Steam Edition. Instalasi otomatis sing luwih apik, versi anyar saka AICarriers 2 (.NET) sing kompatibel karo kabeh simulator sing kasebut ing ndhuwur.

Dianyari dina 6 / 17 / 2014: Diperbarui otomatis, kompatibel dengan Prepar3D v1 lan v2 +
Iki minangka kapal perang USS Nimitz & USS Eisenhower saka armada AS. Iki minangka tambahan sing disebut AI (Artificial Intelligence) sing dikontrol dening komputer.

Tambahan kualitas dhuwur iki bakal ngidini sampeyan ndharat ing rong operator pesawat kanthi model ing interior / eksterior 3D kanthi pirang-pirang konfigurasi. Uga kasedhiya heliport lan catapult kanggo takeoffs.

New 2 versi

Owah-owahan IN versi THIS:

Anyar "ditindakake replenishment" konfigurasi kanggo Nimitz lan Eisenhower. Becik kanggo operasi VERTREP karo helos.
model anyar saka armada oiler USNS Patuxent T-AO 201. Fitur landable Helipad lan wengi kilat. Kerjane independen minangka kapal AI sing bisa numpak prau layar ing dheweke dhewe (konfigurasi tambahan kanggo AIcarriers uga kasedhiya):

14-Patuxent

efek uap -Added ing kabeh catapults (katon luwih apik karo kapal in gerakan)
swara -Added Bukak catapult lan jet deflectors jeblugan
-Fixed Ing Jeksa Agung bisa ngetokake sing nyebabake bidang pamuter kanggo tiba mudhun ing banyu nalika ngetik kelompok hangar saka #3 elevator.
masalah wengi kilat -Fixed kanggo sawetara pesawat ing "port riko" konfigurasi
-Corrected Sawetara sing ora akurat ing menara Radar aft lan ing pulo.
-Added Animasi catapult "penembake"
-Additional Crew catapult kanggo cats #3 lan #4.
tektur anyar kanggo shuttles catapult.

New installer otomatis, mbecike masalah karo panginstalan AICarriers 2. Saiki kompatibel karo kabeh versi Windows.

kompatibel FSX SP2, FSX Akselerasi, FSX Steam Edition lan Prepar3D v1 v2, v3, v4

Sampeyan bakal bisa mlebu ing maskapai loro kasebut, Aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake Toshiba Goshawk T-45 lan F-14 Tomcat kanggo FSX dening Dino Cattaneo. ndeleng http://indiafoxtecho.blogspot.com/

Klebu ing pilihan: AIcarriers2 iku program cilik sing ngijini sampeyan kanggo nyeleh kapal AI menyang kadohan wis disetel ing ngarepe sampeyan supaya bisa nampa ing.

AIcarriers

ngeculaké














Description

USS Nimitz (CVN-68) operator pesawat punika Versatile American nuklir-powered. Iku salah siji saka 11 pelaku usaha pesawat raksasa Navy lan saiki salah siji saka kapal paling kuat ing donya. kapal iki dijenengi Nimitz, ing pakurmatan saka Admiral Chester Nimitz, sing dhawuh supaya Fleet Pacific Perang Donya II. semboyan kapal iku "guyub, sing Tradisi". Source Wikipedia

USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69), dijuluki Ike, ana pesawat operator Versatile US nuklir Powered, bagéan saka kelas Nimitz. Iku kaloro pesawat operator Nimitz Subkelas, lan salah siji saka 11 pelaku usaha pesawat raksasa Navy. Panjenenganipun dhawuh kanggo ngganti USS Franklin D. Roosevelt, mantan operator pesawat saka Perang Donya II. Originally, kapal iki dijenengi ing pakurmatan saka Eisenhower 34th Presiden Amerika Serikat, Dwight David Eisenhower. Nanging, jeneng kang lengkap jeneng lengkap Dwight D. Eisenhower May 25, 1970. semboyan kapal iku "Aku Ike." Wiwit teka menyang layanan, Ike wis 13 Officer Manawi beda. Source Wikipedia
  • Panganggité: Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi déning Rikoooo
  • download
  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Size 22.5 MB
  • Downloads 187 980
  • digawe 06-07-2009
  • Diowahi 16-02-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • download
  • Panganggité: Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi déning Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

09-02-2020Photoreal Pantai Siria FSX  &  P3D
--------
07-02-2020Kontrol Menara FSX  &  P3D
--------
31-01-2020McDonnell Douglas MD-80 Series Mult
--------
30-01-2020ATR 42-500 & 72-500 Pack FSX  &  P3D
--------
19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------


Basa