Basa

Zeppelin NT v1.0 native FSX & P3D

Informasi

Updated on 07 / 04 / 2019: Jebule Kesalahan Zeppelin ing FSX lan P3D tetep.

Updated on 26 / 03 / 2019: Saiki kompatibel Prepar3D v4, konversi asli kanggo FSX/P3Dv4 dening Rikoooo kanthi ijin saka panulis Thomas Roehl. Versi 10.5 otomatis dipasang
Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene
The Zeppelin NT (Zeppelin New Technology) iku jinis airship dibangun ing 1990s dening perusahaan saka Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH in Langenau.

Tambahan iki rampung karo FSDS3.5. Fitur-fitur kasebut: Multiple LOD-model with animations for FSX/P3D. Kabut kokpit, lampu, lan efek virtual sing bisa dioperasikake. Sakumpulan repaints lan papat tekstur kalebu.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa